Salongen

Beläget i centrala Södra Sandby hittar du vår skönhetssalong sedan våren 2016. Hairtrend by Linna är dock inte vilken salong som helst; vi specialiserar oss just på dig och dina behov. Allt från varm mottagning, våra högkvalitativa skönhetsbehandlingar till stunden efteråt för att du ska känna dig på topp.

Under fliken behandlingar & priser finner du hela vårt behandlingssortiment! Har ni frågor eller vill boka tid är ni självklart välkomna att kontakta oss under kontaktfliken! Vi annonserar även veckovis olika frisörtips via vår blogg här på hemsidan. Håll utkik!

Vi önskar dig välkommen in för din bästa stund!
Hairtrend by Linna

Vi som tar hand om dig

IMG_0230.JPG

Hårspecialist
Linna Sok

Det är jag som är Linna, personen som står bakom företaget Hairtrend by Linna. Min resa började i gymnasiet på Polhemskolan där jag gick inriktning frisör. Därefter hade jag praktik på en salong i Lund och stannade där i rätt många år. Min enskilda firma Hairtrend by Linna startade jag år 2012 och har hyrt in mig på två olika salonger i Lund genom tiderna. Efter snart fem år i frisörbranschen kände jag för att ta steget längre och uppfylla min dröm; att starta en egen skönhetssalong. Min stora passion är allt inom hår. Jag älskar utmaningar stora som små, alldagliga som extrema.  Jag är här för att ge dig den bästa servicen samt ett leende på läpparna när du går utanför dörren. Mitt motto till mina kunder har alltid varit spegla deras inre med deras yttre!

 

IMG_0219.JPG

Hårspecialist
Mia Antman

 

I över 30 år har jag haft glädjen och nöjet att få frisera och ”snygga till” kunder från när och fjärran. Jag utbildade mig till Frisör på Polhemskola i Lund, startade mitt företag och började jobba i Åkarp. Sexton år senare flyttade jag verksamheten till Södra Sandby. Jag är även diplomerad Färg- och Stilkonsulent inom "Color Me Beautiful, vilket är ett mycket bra komplement till hårvården. Mitt mål är att ge mina kunder ett varmt välkomnande, barn som pensionär, en proffsig hårbehandling och en trevlig stund på salongen!

 

IMG_0206.JPG

Hudterapeut, kosmetisk tatuerare & fransstylist
Linda Trinh

 

Jag är en väldigt givmild och lugn person som har jobbat inom servicebranschen och drivit eget under 20 års tid. I skönhetsbranschen är jag dock nybörjare, men är diplomerad hudterapeut, kosmetisk tatuerare och fransstylist. Under hela hösten 2016 reste jag till mitt hemland Vietnam och läste på internationell skola. Efter mycket teori och praktiska prov blev jag utbildad. Skolan startades av några personer som är från USA, så mina behandlingar är lite speciella.  Jag ser gärna till att ta hand dina stora som små skönhetsproblem!