Salongen

 

 

IMG_3916.JPG

Beläget i centrala Södra Sandby hittar du vår skönhetssalong sedan våren 2016. Hairtrend by Linna är dock inte vilken salong som helst; vi specialiserar oss just på dig och dina behov. Allt från varm mottagning, våra högkvalitativa skönhetsbehandlingar till stunden efteråt för att du ska känna dig på topp.

Under fliken behandlingar & priser finner du hela vårt behandlingssortiment! Har ni frågor eller vill boka tid är ni självklart välkomna att kontakta oss under kontaktfliken! Vi annonserar även veckovis olika frisörtips via vår blogg här på hemsidan. Håll utkik!

Vill ni se före och efterbilder på våra behandlingar? Gilla och följ oss gärna då på Facebook och Instagram - Hairtrend By Linna

Vi önskar dig välkommen in för din bästa stund!
Hairtrend by Linna

IMG_6388.JPG

Vi som tar hand om dig

Hårspecialist
Linna Sok

Det är jag som är Linna, personen som står bakom företaget Hairtrend by Linna. Min resa började i gymnasiet på Polhemskolan där jag gick inriktning frisör. Därefter hade jag praktik på en salong i Lund och stannade där i rätt många år. Min enskilda firma Hairtrend by Linna startade jag år 2012 och har hyrt in mig på två olika salonger i Lund genom tiderna. Efter snart åtta år i frisörbranschen kände jag för att ta steget längre och uppfylla min dröm; att starta en egen skönhetssalong. Min stora passion är allt inom hår. Jag älskar utmaningar stora som små, alldagliga som extrema.  Jag är här för att ge dig den bästa servicen samt ett leende på läpparna när du går utanför dörren. Mitt motto till mina kunder har alltid varit spegla deras inre med deras yttre!

 

IMG_0206.JPG

Hudterapeut, & fransstylist
Linda Trinh


Jag är en väldigt givmild och lugn person som arbetat inom servicebranschen och drivit egen under 20 års tid. I skönhetsbranschen är jag dock nybörjare, men är diplomerad hudterapeut och fransstylist. Under hela hösten 2016 är reste jag till mitt hemland Vietnam och läste på internationell skola inom ovanstående ämnen och det är därifrån jag har min utbildning och praktiska kunskap om skönhetsbehandlingar. Då skolan grundades av några personer från USA har min behandlingar även inspiration därifrån. Jag ser gärna till att ta hand om dina stora som små skönhetsbehov!

IMG_20190130_215745.JPG

Massör

Anette Lindh

Jag har varit en sökare hela livet och provat många olika vägar för att bli lyckligare och mer harmonisk. Den verkliga förändringen inträffade då jag deltog i en intensiv och djupgående kurs i självkännedom för 10 år sedan. För första gången i mitt liv kände jag att det hade skett en djup transformering. Detta ledde till att jag gjorde en längre utbildning på Osho Risk Teraphy and Meditation Center ( Therapist training). Efter denna utbildningen arbetade jag på en kursgård några veckor per år under några år. Kurser som hölls där hette “ Möt dig själv”. Kurserna är mycket djupa och självutvecklande.

“There is no other greater ecstasy, than to know who you are “ - OSHO

Har gått diverse kurser inom massage, aromterapi, zonterapi och coachning. Har även arbetat i Lunds sjukhus i 18 år inom hjärttransplantation och avancerad hjärtsvikt.

Ser fram emot att få behandla er.
IMG_2529.JPG