Adress

Revingevägen 9
247 31
Södra Sandby


Kontakt

Frisör

Linna: linna@hairtrendbylinna.se

046-272 65 62


Hudterapeut

Linda: linda@hairtrendbylinna.se

046- 272 65 52


Massör

Anette: info@halsoateljen.com

0702-072101

Bokning och frågor vid massage sker till Anettes mail eller telefonnummer ,går även bra att skicka meddelande.

Fråga oss något! (tidbokning sker på fliken "Boka tid online" ovan!)

Obs! Avbokning måste ske senast tolv timmar innan bokad tid och kan göras via epost, telefon eller sms. Sker inte detta debiterar vi tyvärr 30% av summan på behandlingen ni har bokat.

Namn *
Namn
 

Öppettider

Måndag 09.00 - 18.00
Tisdag 09.00- 18.00
Onsdag 09.00-18.00
Torsdag 09.00-18.00
Fredag 10.00-17.00
Lördag enl. överenskommelse
Söndag samt röda dagar Stängt

Övriga tider vid överenskommelse med personal!

 

Här finns vi!

Hur tar jag mig hit med buss?

Bor du i Lund är det enkelt att ta 166:an mot Södra Sandby och hoppa av vid Södra Sandby station! Salongen ligger alldeles runt hörnet. 

Finns det parkeringar?

Det finns åtskilliga parkeringar runtomkring på gångavstånd för dig som åker bil! Närmast är parkeringar vid busstationen men även vid ICA kan du även hitta parkering för två timmar.

Hur hanterar ni mina personuppgifter?

Vi värnar om din personliga integritet. Här kan du läsa om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, varför vi gör det och vilka rättigheter du har.

Hairtrend by Linna är personuppgiftsansvarig, vilket betyder att vi har det fulla ansvaret hur dina personuppgifter hanteras och att det sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?
Namn, E-postadress, Telefonnummer, Postadress, Utskicksinställningar, Anteckningar, Foton, IP-adress, Kundnummer. Dessa uppgifter samlas in för att bokning ska kunna genomföras och hanteras samt att vi ska kunna kontakta och identifiera dig som kund. Dessutom sparas boknings- och försäljningshistorik, för att vi ska kunna fullgöra våra förpliktelser mot dig som kund samt för statistiska ändamål.

Hur samlar ni in personuppgifter?
Personuppgifter samlas in på två sätt:

  • Genom att du lämnar personuppgifter vid kontakt med oss.

  • Då du själv skriver i personuppgifter vid onlinebokning.

Hur länge sparar vi personuppgifter?
Personuppgifter sparas i högst ett (1) år efter avslutad kundrelation.

Vilken rättslig grund har vi för hanteringen av personuppgifter?
Följande rättsliga grunder finns för hanteringen av personuppgifter:

  • Med stöd i fullföljande av avtal för utförande av tjänst. Att samla och spara väsentliga uppgifter om dig så att vi på ett säkert och riktigt sätt kunna boka och utföra våra tjänster.

  • Med stöd i lämnat samtycke vid marknadsföringsutskick.

Marknadsutskick
Om marknadsutskick görs från oss kan du genom en länk i e-postmeddelandet/SMS:et som skickats, låta oss veta att du inte längre önskar få dessa utskick. Inga fler utskick görs då till din e-postadress/mobilnummer. Du kommer fortfarande att få de obligatoriska bokningsbekräftelserna och påminnelser om bokad tid.

Var är mina rättigheter?
Som kund har du alltid rätt till ett registerutdrag samt att begära borttagning ur våra register. Meddela oss också om du behöver ändra eller rätta några personuppgifter som finns sparat om dig, som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

Har du invändningar kring vår hantering av dina personuppgifter kan du vända dig till Integritetsskyddsmyndigheten.

Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till tredje part om vi inte har ditt tillstånd till det.

Godkännande av integritetspolicy
I och med att du kryssar i att du läst vår integritetspolicy och slutför din bokning så godkänner du vår hantering av dina personuppgifter.

Övriga mottagare av personuppgifter
Personuppgifter kan komma att delas med närstående företag, om så krävs för fortsatt hantering av bokningshistorik och kundkontakt. Om så sker kommer du alltid att informeras om detta, med möjlighet att få dina personuppgifter borttagna hos det närstående företaget.

Säkerhet
Vi använder IT-system för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till dina personuppgifter. Vi har vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot olovlig eller obehörig behandling (såsom olovlig tillgång, förlust, förstörelse eller skada). Endast de personer som faktiskt behöver behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna uppfylla våra angivna ändamål har tillgång till dem.

Ändring av integritetspolicyn
Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy. De vid var tid gällande villkor finns tillgängliga på följande sida: hairtrendbylinna.valei.com/privacy

Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

- - - -
Denna integritetspolicy gäller från och med 2018-05-25.